Geboren in Oslo, opgeleid in Bergen, woont en werkt in New York. Marius wordt steeds meer en meer internationaal.

Ik denk dat het vermogen om risico’s te nemen en te vertrouwen op hun ontwerpers hetgeen is wat Mitab zo’n geweldige partner maakt.

– marius myking

 

MARIUS MYKING

Marius’ inspiratie komt uit dingen die geen verklaring nodig hebben, dingen die worden begrepen bij het idee alleen of een verwant verhaal. Zoals muziek nooit oud wordt, plekken die je adem voor een moment ontnemen, kunst waarvan je nooit wist dat het bestond en werken met mensen waar je om geeft.

– De eerste keer dat ik Marcus en Peter ontmoette was in Greenhouse op de Stockholm Furniture Fair in 2009. Het was mijn eerste show en na 10 minuten moest ik terug naar de stand omdat een klasgenoot me belde en zei dat Mitab mij wilde zien.

Een jaar later lanceerden we ”We Get Along” in de hal naast de deur. Sinds ik me bevoorrecht voelde en gekozen had om met zo’n geweldig team samen te werken, kreeg ik echt het gevoel dat ik deel uit maakte van de Mitab familie.

In de huidige markt dat een van de voordelen van Mitab is hun langetermijnverbintenis en het samenwerken met jonge ontwerpers, om een sterke identiteit met hen te ontwikkelen en op zoek blijven gaan naar nieuwe talenten.

Voor meer ontwerpers van Mitab klik hier.

producten

mitab we get along
We get along