Met een grote liefde voor oppervlakten en materialen runt Daniel Enoksson zijn eigen studio op Södermalm in Stockholm.

Het is in de studio of atelier waar alles op zijn plaats valt. Dat is de plek waar ideeën kunnen worden geëvalueerd. Mitab heeft deze geweldige workshop.

– daniel enoksson

 

Mitab ontwerper Daniel Enoksson

Als ontwerper wil ik producten ontwerpen die de werkomgeving voor de gebruiker makkelijker maken, ongeacht of het een functioneel of esthetische oplossing is voor het probleem. Mijn ambitie is om mezelf en mijn werk voortdurend te ontwikkelen om ervoor te zorgen dat ik geïnspireerd blijf om nieuwe oplossingen te bedenken.

Mijn eerste contact met Mitab was toen ik een student was aan Beckmans. Ik won de Stand On Your Own wedstrijd welke is geïnitieerd door Amitabh en kreeg toen de kans om te ontwerpen voor de Mitab stand op de beurs van Stockholm.

Een van de grote dingen met Mitab is dat ze durven jonge ontwerpers en hun ideeën te ondersteunen en hen te helpen bij de ontwikkeling daarvan tot sterke eindproducten. Mitab is een familiebedrijf met trots. Mitab heeft zichzelf meer veranderd de afgelopen jaren en wordt nu meer gezien als een merk.

Voor meer ontwerpers van Mitab klik hier.

producten

Mitab Ahoy tafel
Nudo bartafel