Anton Björsing werkt vanuit zijn eigen studio in Helsingborg, Zweden.

Ik ben trots om met Mitab te werken. Ze zijn nieuwsgierig naar de toekomst. Het is altijd spannend en bevredigend om hen te bezoeken in hun fabriek in Tranås.

– Anton Björsing

anton björsing

Ik werk op het gebied van interieur- en productontwerp voor huishoudelijke en openbare omgevingen. Ik vind inspiratie in bijna alles! Het kan gaan om de eenvoudige ontmoeting in het dagelijks leven, om een ​​meer gecompliceerd productieproces waarbij je begint met een behoefte, een materiaal of technologie. Mijn passie om zowel mijn eigen gedachten als die van anderen te creëren en te realiseren, is iets dat me vooruithelpt. Het is absoluut geweldig om functionele producten te ontwerpen die vreugde creëren en voldoen aan een behoefte. Mijn ambitie is functioneel, eenvoudig en relevant ontwerp op een innovatieve manier.

De eerste keer dat ik Mitab ontmoette was in Milaan 2013 toen ik tentoonstelde op de Salone Satellite. Ze toonden veel interesse in mijn ontwerp en wilden dat ik hen in Tranås kwam bezoeken. Dat was het begin van onze samenwerking.

Voor meer ontwerpers van Mitab klik hier.

Producten

Sinus scheidingswand